Bent u of is uw kind ouder dan 18 jaar
Omdat ik zelf geen directe contracten heb met zorgverzekeraars kunt zich het beste aanmelden via www.1np.nl. De praktijk is aangesloten bij deze organisatie en deze verzorgt de declaratie bij uw zorgverzekering.
Via de knop ‘vind een behandelaar’ op de site van 1np kunt u direct aanmelden bij mij. Van belang is dat u daarbij een verwijzing heeft van een (huis)arts. Laat de huisarts dan deze standaardbrief invullen, in veel gevallen gaat het om verwijzing naar de specialistische GGZ.

Als u zich niet via 1np wenst aan te melden, zal ik werken met een factuur. U kunt dan zelf declareren bij uw zorgverzekering. Vraagt u zelf even na bij de zorgverzekeraar welk deel u vergoed krijgt. Een verwijsbrief van de huisarts is hierbij wel nodig. Bij een particuliere nota is het standaardtarief  115,- euro per 60 minuten. Het tarief bedraagt 100,- euro per 60 bij consultatie of advisering in het geval dit geen direct cliëntgebonden contact is.
Dit tarief, van 115,- euro per 60 minuten (45 min. directe tijd en 15 min. indirecte tijd) zal ook worden gehanteerd bij overige zorg die niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar, het zogenoemde OZP-tarief. (Dit is conform de richtlijn van de Nederlandse Zorg Autoriteit.)

Indien u verhinderd bent bij een afspraak en 24 uur van te voren via een mailtje of telefoontje afmeldt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Meldt u binnen deze 24 uur af dan wordt er wel een factuur opgemaakt. Dit ‘NoShow-tarief’ bedraagt: 55,- euro.

Is uw kind jonger dan 18 jaar
De kosten van de behandeling wordt vergoed door de gemeentes Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen, doordat ik een raamovereenkomst heb met deze gemeentes. Komt u uit een andere gemeente, dan kan er in veel gevallen een eenmalige overeenkomst voor vergoeding aangegaan worden met uw gemeente.